PRZYSTAWKI

– tatar z łososia –  kawior / oliwa / ogórek kompresowany (17,00 zł)

– pieczony camembert z dżemem pomidorowym (15,00 zł)

ZUPY

– tajska – kurczak / krewetki / mleko kokosowe / sambal (16,00 zł)

– krem z pieczonych pomidorów – mozarella / zioła (14,00 zł)

– borowikowa (13,00 zł)

– zupa dnia (10,00 zł)

SAŁATY

– mix sałat z grillowanym kurczakiem – parmezan / pomidory cherry / migdały / dresing pomarańczowy (16,00 zł)

– rucola z krewetkami / grillowana papryka / dresing malinowy (17,00 zł)

– grecka – sałata lodowa / pomidory / oliwki / ogórek / papryka / cebula czerwona / feta / dresing (14,00 zł)

DANIA GŁÓWNE wszystkie mięsa przygotowywane metodą sous vide..

– pierś z kaczki – czerwona kapusta / grandine szafranowe / sos miodowy (39,00 zł)

– polędwiczka wieprzowa otulona w boczku – pieczony ziemniak / warzywa grillowane / sos rozmarynowy (29,00 zł)

– filet drobiowy faszerowany grzybami – puree / marchewka blanszowana z fasolką / sos grzybowy (26,00 zł)

– karkówka w pikantnym sosie –  frytki steakhouse / colesław (18,00 zł)

MAKARONY

– tagliatelle z krewetkami i kurczakiem – sos alfredo /  warzywa (22,00 zł)

– tagliatelle z kurkami i kurczakiem – szpinak / czosnek / parmezan (23,00 zł)

– tagliatelle z omułkami chilijskimi – szpinak / pomidory cherry / czosnek / parmezan (24,00 zł)

– penne diablo – sos pomidorowy / pieczarki / salami / cebula / papryka / jalapeno (20,00 zł)

– penne z polędwicą wołową – czerwone pesto / suszone pomidory chilli / parmezan (24,00 zł)

– pad thai z kurczakiem i krewetkami – makaron sojowy / fasola / brokuł / jajko / sos ostrygowy (24,00 zł)

– pad thai z wołowiną – makaron sojowy / fasola / brokuł / jajko / sos ostrygowy (28,00 zł)

RYBY

– łosoś grillowany – puree koperkowe / warzywa glazurowane / sos maślano – cytrynowy (31,00 zł)

– pstrąg w ziołach – ziemniaki pieczone / sałata / vinegret (24,00 zł)

– dorsz – puree marchewkowe / warzywa glazurowane / koperkowy (26,00 zł)

PIEROGI

– pierogi z kapustą i grzybami (12,00 zł)

– pierogi ruskie (12,00 zł)

– pierogi z mięsem (13,00 zł)

– pierogi ze szpinakiem (15,00 zł)

DANIA DLA DZIECI

– fileciki w chrupiącej panierce / frytki (10,00 zł)

– naleśniki z dżemem lub nutellą (10,00 zł)

DANIA MEKSYKAŃSKIE

– quesadilla – pomiędzy dwiema tortillami znajdziesz sos fasolowy, refried beans, salsę pico de gallo, ser oraz kurczaka, wszystko podawane na meksykańskim ryżu okraszane śmietaną i szczypiorkiem (24,00 zł)

– rancheros chicken – pierś z kurczaka zamarynowana w południowo – amerykańskich przyprawach, następnie grillowana i zapieczona pod chrupiącym bekonem i serem, serwowana z sosem rancheros, sałatką colesław i meksykańskim ryżem lub frytkami (24,00 zł)

DESERY

– creme brulee (10,00 zł)

– naleśniki z karmelizowanymi jabłkami / lody waniliowe / bita śmietaan (15,00 zł)

– lody z owocami (10,00 zł)

HEALTHY FOOF

– pierś z kurczaka w ziołach / kuskus z warzywami / sałatka ze szpinakiem  (24,00 zł)

– pierś z kurczaka  faszerowana szpinakiem / kasza jaglana / marchewka mini (24,00 zł)

– dorsz pieczony / ryż brązowy / sałatka z jarmużu (26,00 zł)