ZUPY

– zupa tajska – kurczak / krewetki / mleko kokosowe / sambal (16,00 zł)

– krem z pieczonych pomidorów – mozarella / zioła (14,00 zł)

– żurek (13,00 zł)

SAŁATY

– mix sałat – grillowany kurczak / parmezan / pomidory cherry / migdały / dresing pomarańczowy (16,00 zł)

– krewetki w tempurze – rucola / grillowana marynowana papryka / dresing malinowy (17,00 zł)

– grecka – sałata lodowa / pomidory / oliwki / ogórek / papryka / cebula czerwona / feta / dresing (14,00 zł)

DANIA GŁÓWNE wszystkie mięsa przygotowywane metodą sous vide..

– pierś z kaczki / czerwona kapusta / grandine szafranowe / sos miodowy (39,00 zł)

– polędwiczka wieprzowa otulona w boczku / pieczony ziemniak / warzywa grillowane / sos rozmarynowy (29,00 zł)

– filet drobiowy faszerowany żurawiną i suszonymi pomidorami / puree / marchewka blanszowana z fasolką / sos pomarańczowy (26,00 zł)

– schab na zasmażanej kapuście z ziemniakami pieczonymi (18,00 zł)

MAKARONY

– tagliatelle z kurczakiem i krewetkami / chilli / czosnek / papryka / brokuł / zioła (22,00 zł)

– tagliatelle z wędzonym łososiem / salsa verde / pomidory cherry / parmezan (21,00 zł)

– penne z polędwicą wołową / czerwone pesto / suszone pomidory chilli / parmezan (24,00 zł)

RYBY

– łosoś grillowany / puree koperkowe / warzywa glazurowane / sos maślano – cytrynowy (31,00 zł)

– pstrąg w ziołach / ziemniaki pieczone / warzywa glazurowane (24,00 zł)

– dorsz / puree marchewkowe / warzywa glazurowane / sos ogórkowy (26,00 zł)

PIEROGI

– pierogi z kapustą i grzybami (12,00 zł)

– pierogi ruskie (12,00 zł)

– pierogi z mięsem (13,00 zł)

– pierogi ze szpinakiem (15,00 zł)

DANIA DLA DZIECI

– fileciki w chrupiącej panierce / frytki (10,00 zł)

– naleśniki z dżemem lub nutellą (10,00 zł)

DANIA MEKSYKAŃSKIE

– quesadilla – pomiędzy dwiema tortillami znajdziesz sos fasolowy, refried beans, salsę pico de gallo, ser oraz kurczaka, wszystko podawane na meksykańskim ryżu okraszane śmietaną i szczypiorkiem (24,00 zł)

– rancheros chicken – pierś z kurczaka zamarynowana w południowo – amerykańskich przyprawach, następnie grillowana i zapieczona pod chrupiącym bekonem i serem, serwowana z sosem rancheros, sałatką colesław i meksykańskim ryżem lub frytkami (24,00 zł)

DESERY

– creme brulee (10,00 zł)

– tarta jabłkowa lub sezonowa (9,00 zł)

– lody z owocami (10,00 zł)