MENU RESTAURACJI

CATERING WIGILIA 2023

– zupa grzybowa z kluseczkami domowymi 1l / 33 zł

– zupa grzybowa z makaronem domowym 1l / 33 zł

– barszcz 1l / 21 zł

– żurek 1l / 30 zł

– paszteciki z kapustą szt / 4 zł

– kluski śląskie szt / 2 zł

– krokiety z kapustą i grzybami szt / 8 zł

– uszka do barszczu szt / 2 zł

– de volaille szt / 17 zł

– filet drobiowy z mozzarellą i sosem pelati szt / 19 zł

– kieszonka schabowa z pieczarkami szt / 18 zł

– karkówka po cygańsku szt / 15 zł

– zraz wieprzowy w sosie grzybowym szt / 17 zł

– roladki drobiowe ze szparagami szt / 17 zł

udko faszerowane szt / 15 zł

– udko z kaczki szt / 20 zł

– dorsz w sosie porowym szt / 22 zł

– sałatka jarzynowa 0,5kg / 20 zł

– sałatka śledziowa 0,5kg / 22 zł

– sałatka morlińska 0,5kg / 20 zł

– ryba po grecku 0,5kg / 29 zł

– śledzik po kaszubsku 0,5kg / 25 zł

– galaretka drobiowa szt / 6 zł

– galaretka rybna szt / 8 zł

– rolada szpinakowa z łososiem 0,5kg / 37 zł

– tortilla z wędzonym łososiem 0,5kg / 31 zł

– tortilla z kurczakiem 0,5kg / 31 zł

– pasztet z żurawiną 0,5kg / 32 zł

– galantyna z sosem tatarskim 0,5kg / 32 zł

– pierogi z kapustą i grzybami szt / 3 zł

– pierogi ukraińskie szt / 3 zł

– pierogi ze szpinakiem szt / 3 zł

– pierogi z mięsem szt / 3 zł

– pierogi z łososiem szt / 4 zł

– sernik z polewą czekoladową / 140 zł

– sernik z karmelem i bakaliami / 150 zł

– panna cotta z malinami (minimum 10 sztuk) szt / 10 zł

KONTAKT  502-610-655