MENU RESTAURACJI
CATERING WIGILIA 2023
– zupa grzybowa z kluseczkami domowymi 1l / 33 zł
– zupa grzybowa z makaronem domowym 1l / 33 zł
– barszcz 1l / 21 zł
– żurek 1l / 30 zł
– paszteciki z kapustą szt / 4 zł
– kluski śląskie szt / 2 zł
– krokiety z kapustą i grzybami szt / 8 zł
– uszka do barszczu szt / 2 zł
– de volaille szt / 17 zł
– filet drobiowy z mozzarellą i sosem pelati szt / 19 zł
– kieszonka schabowa z pieczarkami szt / 18 zł
– karkówka po cygańsku szt / 15 zł
– zraz wieprzowy w sosie grzybowym szt / 17 zł
– roladki drobiowe ze szparagami szt / 17 zł
udko faszerowane szt / 15 zł
– udko z kaczki szt / 20 zł
– dorsz w sosie porowym szt / 22 zł
– sałatka jarzynowa 0,5kg / 20 zł
– sałatka śledziowa 0,5kg / 22 zł
– sałatka morlińska 0,5kg / 20 zł
– ryba po grecku 0,5kg / 29 zł
– śledzik po kaszubsku 0,5kg / 25 zł
– galaretka drobiowa szt / 6 zł
– galaretka rybna szt / 8 zł
– rolada szpinakowa z łososiem 0,5kg / 37 zł
– tortilla z wędzonym łososiem 0,5kg / 31 zł
– tortilla z kurczakiem 0,5kg / 31 zł
– pasztet z żurawiną 0,5kg / 32 zł
– galantyna z sosem tatarskim 0,5kg / 32 zł
– pierogi z kapustą i grzybami szt / 3 zł
– pierogi ukraińskie szt / 3 zł
– pierogi ze szpinakiem szt / 3 zł
– pierogi z mięsem szt / 3 zł
– pierogi z łososiem szt / 4 zł
– sernik z polewą czekoladową / 140 zł
– sernik z karmelem i bakaliami / 150 zł
– panna cotta z malinami (minimum 10 sztuk) szt / 10 zł
KONTAKT 502-610-655