MENU RESTAURACJI
CATERING
WIELKANOC 2023
– żurek 1l / 26,00 zł
– zupa grzybowa 1l / 29,00 zł
– krokiety z kapustą i grzybami szt / 8,00 zł
– de volaille szt / 15,00 zł
– kieszonka schabowa panierowana z pieczarkami szt / 15,00 zł
– zraz wieprzowy w sosie grzybowym szt / 17,00 zł
– karkówka po cygańsku szt / 15,00 zł
– filet z mozzarellą szt / 17,00 zł
– udko faszerowane szt / 15,00 zł
– udko z kaczki szt / 18,00 zł
– sałatka jarzynowa 0,5kg / 20,00 zł
– sałatka z tuńczykiem 0,5kg / 22,00 zł
– sałatka z kuskusem 0,5kg / 23,00 zł
– ryba po grecku 0,5kg / 29,00 zł
– śledzik po kaszubsku 0,5kg / 22,00 zł
– galaretki drobiowe szt / 5,00 zł
– tortilla z kurczakiem 0,5kg / 23,00 zł
– pieczeń rzymska z jajkiem 0,5kg / 27,00 zł
– pasztet świąteczny z żurawiną 0,5kg / 30,00 zł
– rolada szpinakowa z wędzonym łososiem 0,5kg / 35,00 zł
– galantyna drobiowa z sosem tatarskim 0,5kg / 30,00 zł
– schab ze śliwką w galarecie 0,5kg / 30,00 zł
– pierogi z kapustą i grzybami szt / 2,50 zł
– pierogi ukraińskie szt / 2,50 zł
– pierogi ze szpinakiem szt / 2,50 zł
– pierogi z mięsem szt / 2,50 zł
KONTAKT 502-610-655