MENU RESTAURACJI

CATERING

WIELKANOC 2023

– żurek 1l / 26,00 zł

– zupa grzybowa 1l / 29,00 zł

– krokiety z kapustą i grzybami szt / 8,00 zł

– de volaille szt / 15,00 zł

– kieszonka schabowa panierowana z pieczarkami szt / 15,00 zł

– zraz wieprzowy w sosie grzybowym szt / 17,00 zł

– karkówka po cygańsku szt / 15,00 zł

filet z mozzarellą szt / 17,00 zł

– udko faszerowane szt / 15,00 zł

– udko z kaczki szt / 18,00 zł

– sałatka jarzynowa 0,5kg / 20,00 zł

– sałatka z tuńczykiem 0,5kg / 22,00 zł

– sałatka z kuskusem 0,5kg / 23,00 zł

– ryba po grecku 0,5kg / 29,00 zł

– śledzik po kaszubsku 0,5kg / 22,00 zł

– galaretki drobiowe szt / 5,00 zł

– tortilla z kurczakiem 0,5kg / 23,00 zł

pieczeń rzymska z jajkiem 0,5kg / 27,00 zł

– pasztet świąteczny z żurawiną 0,5kg / 30,00 zł

– rolada szpinakowa z wędzonym łososiem 0,5kg / 35,00 zł

– galantyna drobiowa z sosem tatarskim 0,5kg / 30,00 zł

schab ze śliwką w galarecie 0,5kg / 30,00 zł

– pierogi z kapustą i grzybami szt / 2,50 zł

– pierogi ukraińskie szt / 2,50 zł

– pierogi ze szpinakiem szt / 2,50 zł

– pierogi z mięsem szt / 2,50 zł

KONTAKT  502-610-655